Tuinaanleg


U kunt bij mij terecht voor:

Schuttingen

Bijvoorbeeld van panelen, gaasschermen, op maat gemaakte rabatdelen of een schutting van wilgentenen. Deze wordt ter plaatse op maat gemaakt of we kunnen werken met panelen.

Pergola’s

Een pergola geeft vaak een mooie doorkijk naar een volgend gedeelte van de tuin, en de gelegenheid voor klim- slinger- of leiplanten om tegenaan te groeien.

Terras en Sierbestrating

Dit is een belangrijk onderdeel van de tuin. Houdt u van strak of meer van organisch? Hier zijn vele mogelijkheden wat betreft vorm en materiaalkeuze. Ook kunnen mijn collega en ik uw tuin herbestraten. Ik adviseer u graag hierin.

Fietsenhok en overkapping

Opbergruimte voor fietsen, hout en andere spullen is vaak gewenst. Het is mooi om dit aan te laten sluiten bij al bestaande materialen en vormen in uw tuin. Wederom zijn er vele mogelijkheden.

Gazon

Gras geeft een ruimtelijke en rustige sfeer in de tuin. Het is mogelijk een gazon aan te leggen met graszoden of met inzaaien.  Graszoden wordt het meest gekozen omdat u dan sneller het gazon kunt betreden. Houdt u niet van het terugkerende maaiwerk en wordt het gazon niet veel belopen dan kunt u kiezen voor een veld van sedum (kleine vetplantjes) of andere grasvervangers.

Tuinaanleg advies

Over de aanleg van uw tuin kan ik advies geven. Eventueel in samenwerking een collega. Of waar nodig verwijs ik graag naar betrouwbare collega’s.